Keitä me olemme? Meidän tiimin jäseniä löytyy ympäri Suomen.

Maarit Korpijärvi, Tampere

Fytoterapeutti, aromaterapeutti, doula, 5 lapsen äiti.

Minun tarinani luonnonmukaiseen alkoi, kun vanhin lapseni syntyi. Pitelin muutaman vuorokauden ikäistä vauvaa, josta oli juuri sanottu, että hän on ehkä kuuro ja sokea. En tiedä millä tiedoilla hoitaja sellaista minulle kertoi. Poika ei ollut kuuro eikä sokea. Mutta hän oli erityislapsi, kuten sitten myöhemmin selvisi.

Vahvojen rokotereaktioiden jälkeen lähdin etsimään luonnonmukaista hoitoa. Sillä matkalla olen kouluttautunut ensin doulaksi, sitten fyto- eli yrttiterapeutiksi, ja myöhemmin aromaterapeutiksi.

Kasvien parantava voima sai minut rakastumaan kasveihin, sitä enemmän mitä ymmärsin ja opin. Huomasin, että kasveilla voi todella hoitaa lapsia ja lopulta huomasin, että lääkekaappi oli vaihtunut kasviperäisiin tuotteisiin melkein kokonaan.

Meidän perheestä ja luonnonmukaisesta elämästä kertoo hauskasti,se, että toinen lapsemme on ollut kateellinen veljelleen, kun ei ole koskaan päässyt lääkäriin (neuvolan lääkäriä huomioon ottamatta), kun erityislapsella on ollut omia haasteitaan, terapioineen, ja sydänvika, ja siihen liittyviä lääkärikäyntejä.

Miksi päädyin lopulta Young Livingin öljyjen käyttäjäksi?

Minulle oli tärkeää laatu ja turvallisuus. Kiinnostuin Young Livingin öljyistä, koska niitä voi käyttää vauvoille ja lapsille, sekä raskaana ollessa. Tämä oli, se mikä kiinnitti huomioni ja halusin oppia lisää. Young Livingin öljyt ovat enemmän kuin luomua, mikä on harvinaista öljymarkkinoilla.

Eteeriset öljyt ovat korvanneet lähes muun kasvilääkinnän, koska öljyjen käyttö on helppoa ja tehokasta. Öljyjen käyttöön ei tarvitse olla ammattilainen, vaan ne ovat tarkoitettu jokaiseen kotiin ja kaikkiin perheisiin. Lapsiperhe-elämän ei tarvitse olla työlästä ja vaikeaa, vaikka mukana olisi erityislapsiakin, niin kuin omassa perheessämme on. Öljyistä on ollut niin paljon apua moneen, että en varmasti antaisi niitä enää pois!

Synnytys, luonnonmukainen lastenhoito ja hyvinvoiva äiti, ovat aiheita, jotka ovat lähellä sydäntäni, ja se on erityisosaamistani myös eteeristen öljyjen alueella.

Perhe-elämä ja lapset ovat elämän upeita iloja. Lasten ei kuulu olla niin sairaita, kuin he nykyään ovat, ja moniin asioihin voi vaikuttaa kotona, jo ongelmien noustua esiin.

Tätä iloa haluan levittää sinullekin ja olen siksi mukana viemässä öljyjä jokaiseen kotiin! On olemassa toivoa vaikka asiat näyttäisivät välillä epätoivoisilta!

Olet lämpimästi tervetullut mukaamme! Toivottavasti löydät sivuiltamme vinkkejä omaan öljyjen käyttöön!

” On mahdollista hoitaa lapsia lempeästi ja luonnonmukaisesti eteerisillä öljyillä.”

Laura Huittinen, Järvenpää ja pääkaupunkiseutu

Olen kahden tytön äiti, ja keskenmenon jälkeen heräsin tutkimaan tarkemmin hormonitoimintaa. Otin käyttööni Young Livingin Progessence Phyto Plus-tuotteen ja sillä tasapainotin kehoani. Öljyt ovat monessa mukana, ja hoidan niillä paljon lapsiani, tuen mm. lasten unta ja immuunipuolustusta.

Kirjoitan lapsiperhe-elämästä Iloa, eloa!- blogia

Piia Jokela-Nuoranen, Vantaa ja pääkaupunkiseutu

Vyöhyketerapeutti, doula. Synnytyssylin emäntä.

Haluatko mukaan joukkoomme! Liity tiimiimme tästä