Kuukausitilaus

Mikä on kuukausitilaus?

Kuukausitilaus eli ER-tilaus tai Essential Rewards-ohjelma, on se vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa ja saada etuja.

Mitkä ovat kuukausitilauksen edut?

  • Edullisemmat postikulut
  • Kertyvät bonukset: 1-3kk 10%, 4-24 20% ja 24-> 25%
  • ER- kuukauden kaupanpäälliset jo 120 PV:n kohdalta
  • ER- tarjoukset

Miten?

Suunnittele terveyttäsi tai niitä asioita mitä haluaisit muuttaa, ja valitse kuukausitilaukselle joka kuukausi niitä tuotteita, mitä sinä kuukautena haluat käyttää. Tilauksen minimi arvo on 50PV, jotta voit olla ohjelmassa mukana.

Liittyessäsi ER- tilaajaksi, valitse virtuaalitoimistosta kohta Essential Rewards ja sen alta “Liity ER-tilaajaksi”.

Tilauksen päivämäärää ja tilattavia tuotteita voi muuttaa vapaasti joka kuukausi virtuaalitoimistosta.

ER-tilauksen voi lopettaa milloin vaan soittamalla Young Livingin asiakaspalveluun p. 0800 913 239 ma -pe klo 11-19 paitsi ke 11-18 . Kertyneet pisteet kannattaa käyttää pois ennen sitä.

Minulle on kertynyt ilmaispisteitä, jippii! Miten tehdä ilmaispistetilaus?

Valitse tällöin normaalitilaus, katso minkä verran sinulla on kertynyt pisteitä (virtuaalitoimiston vasemmassa ylälaidassa on pistesaldo), ja katso mitä voit niillä saada. Pisteillä ostettavien tuotteiden kohdalla on sininen pieni lippu, ja pv- arvon on oltava sama tai pienempi kuin sinun pistesaldosi. Voit valita useita tuotteita, jos pisteesi riittävät niihin. Ilmaispistetilauksesta maksat vain edullisemmat postikulut.

Voit myös tilata tuotteita normaalitilauksena. Tällöin postikulut ovat vähän kalliimmat, eikä bonuspisteitä kerry. Kaupanpäällisiä voit kuitenkin saada tilaussumman mukaan.